Tare mult imi place mie acest fel de mincare,pentru care avem nevoie de urmatoarele:Pastele le fierbem in apa cu sare timp de 5 minute,dupa care stingem focul si le lasam acoperite cu un capac pina se umfla.Dupa ce s-au umflat se scurg de apa ,se clatesc si se pun la scurs.Intre timp se pune pe foc o tigaie cu putin ulei,ceapa taiata marunt si putina sare.Le calim putin,adaugam carnea,ardeiul taiat marunt,usturoiul si mai lasam la calit pina scade zeama lasata de carne.La sfirsit punem boia,sare,piper si foarte putina apa,pentru a fierbe putin ceapa.Amestecam carnea cu pastele scurse si se poate servi.POFTA BUNA!
- 500 gr. paste(penne,spirale.....)
- 500 gr. carne tocata
- 2-3 cepe potrivite
- 2-3 catei de usturoi
- 1 ardei gras rosu
- sare
- piper
- boia
- ulei
Pagini
▼
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu