Pagini

joi, 4 martie 2010

DULCEATA DE DOVLEAC


  • Aceasta reteta am luat-o de la Laura careia ii multumesc foarte mult pentru aceasta minunata dulceata.Am modificat-o putin si am facut-o in felul urmator:
  • 1 kg. dovleac ras
  • 600 gr. zahar
  • 3 portocale curatate de coaja si taiate marunt
  • 100 ml. suc de portocale
Se pun toate ingredientele la un loc intr-o oala si se pun la fiert 40-45 minute.Bineinteles ca intre timp se mai amesteca pentru a nu se lipi de fundul oalei.Am macinat fin un pachet de " condimente pentru vin fiert " de la FUCHS ,iar la final am adaugat un virf de cutit din acest praf in dulceata.Foarte buna si foarte gustoasa.POFTA BUNA!


2 comentarii:

  1. Iti multumesc pentru vizita.Asa ti-am descoerit si eu blogul, si voi mai veni pentru ca e frumos.
    O Primavara cat mai frumoasa sa ai.

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine pe blog te asteapta un premiu.

    RăspundețiȘtergere