Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat.Dupa ce s-a dezghetat aluatul,il desfacem,il ungem cu ketchap,punem sunca si baconul taiate cubulete,citeva rondele de praz,maslinele si cascavalul dat pe razatoare.Rulam aluatul,il taiem felii,il punem in tava pe hirtie de copt,il ungem cu ou batut,presaram seminte de susan si il dam la cuptor pina se rumeneste.POFTA BUNA!
Se separa albusul de galbenus.Albusurile se bat spuma tare si le lasam deoparte.Galbenusurile se freca cu un praf de sare,dupa care adaugam uleiul ca la maioneza,iaurtul,faina si piperul si treptat spuma de albusuri ,amestecind incet cu o spatula(sau lingura de lemn)de jos in sus.In aceasta compozitie adaugam restul ingredientelor taiate cubulete.Se toarna totul intr-o tava de chec tapetata cu hirtie de copt si se da la cuptor la foc potrivit 40 minute.Se face proba cu scobitoarea si cind este copt se scoate si se lasa la racit.POFTA BUNA!